Op zondag 01 april heeft Badminton Vereniging Dinteloord met ��n team meegedaan aan het Recreanten Toernooi van Badminton Vereniging Shot in Roosendaal. Het Dinteloordse Team wist dit toernooi als winnaar af te sluiten in de tweede poule van de Y-klasse.

Shot Roosendaal organiseert jaarlijks een toernooi wat voornamelijk bedoeld is voor de recreanten in de badminton sport. Tot aan de derde klasse van de NBB kan je meedoen aan dit toernooi. Dit jaar waren er drie klassen waarvoor een team zich kon inschrijven. De X-klasse, bedoeld voor competitiespelers uit de derde en vierde klasse van de NBB. De Y-klasse, bedoeld voor teams uit de vijfde klasse van de NBB en fanatieke recreanten en de Z-klasse, bedoeld voor de recreatie spelers.

Tijdens dit toernooi moest het team uit Dinteloord, bestaande uit Charlotte Moerland, Jacqueline Korb, Ben Grootenboer en Kevin van Loon, het opnemen tegen vijf andere teams uit de regio. Binnen anderhalf uur moest er per wedstrijd 1 herendubbel, 1 damesdubbel en 2 mixpartijen worden gespeeld. De eerste partij werd gespeeld tegen FST uit Waalwijk. Een oude bekende voor het team, aangezien beide teams dit seizoen waren ingedeeld in de vijfde klasse van de NBB. De wedstrijd werd met 6-2 gewonnen. De tweede wedstrijd was tegen een team van de Meppers uit Rucphen. Ook deze wedstrijd werd met dezelfde cijfers gewonnen. Na de middagpauze presteerde het Dinteloordse Team nog beter. De twee teams van Shot Roosendaal en een team van Blauw Wit werden met 8-0 verslagen. Door deze mooie resultaten in de middag werd de eerste prijs binnengehaald. Tweede werd FST uit Waalwijk en derde BC de Meppers uit Rucphen.