Net als in de voorgaande seizoenen organiseert Badminton Vereniging Dinteloord ook dit jaar een Verenigingen Toernooi. Op vrijdagavond 30 oktober aanstaande zijn families, vriendengroepen, bedrijven en andere verenigingen uit de gehele regio West-Brabant van harte welkom om in Sporthal de Buitelstee in Dinteloord kennis te maken met de badmintonsport. Bovenal is het de badminton vereniging erom te doen om er een gezellige en sportieve avond van te maken.

De Dinteloordse Badminton Vereniging organiseert ieder jaar een gezelligheidstoernooi in de maand oktober ter promotie van deze racketsport. Iedereen is van harte welkom om vanaf 19:00 uur met een team van minimaal 4 personen de uitdaging aan te gaan. Gedurende de avond worden er partijen gespeeld van 10 minuten tegen de andere deelnemende teams. Aan het einde van de avond vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine van de sporthal.

De avond wordt afgesloten met een loterij waarbij mooie prijzen te winnen vallen. Badminton Vereniging Dinteloord vraagt 10 euro inschrijfgeld per team. Via het e-mailadres angela-van-eekelen@hotmail.com kunnen de teams tot zondag 18 oktober aanstaande worden aangemeld. Daarnaast kan via dit e-mailadres meer informatie worden aangevraagd over het Verenigingen Toernooi of over de badminton vereniging.

Toernooi 2014 - groepsfoto