Met een goed gevuld deelnemersveld, fanatieke deelnemers en een tribune vol enthousiaste toeschouwers kan Badminton Vereniging Dinteloord terug kijken op een geslaagd Verenigingen Toernooi.

De Dinteloordse badmintonvereniging organiseert ieder jaar in oktober een gezelligheidstoernooi waaraan bedrijven, vriendengroepen, families en andere verenigingen kunnen deelnemen. Dit ter promotie van de badmintonsport en de eigen vereniging. Afgelopen vrijdagavond waren 15 teams aanwezig in Sporthal de Buitelstee om mee te doen aan het jaarlijks terugkerende toernooi. Het Verenigingen Toernooi heeft de afgelopen jaren ook meer bekendheid gekregen buiten Dinteloord. Dit bleek ook uit het aantal deelnemende teams uit de regio deze avond. Gedurende het toernooi speelden alle teams eenmaal tegen elkaar in een partij van 10 minuten. Nadat alle 14 speelrondes waren gespeeld, bleek het tweede team van zaalvoetbalvereniging de Lattetrappers uit Dinteloord de sterkste te zijn in deze, voor hen, andere zaalsport. Een tweede plaats was deze avond weggelegd voor de Dinteloordse familie Reuvers, gevolgd door de ploeg van Global Marine Engineering uit Heijningen, die dit jaar voor de eerste keer deelnamen aan het Verenigingen Toernooi. Badminton Vereniging Dinteloord heeft aan het einde van de avond al laten weten ook in het komende seizoen een Vereniging Toernooi te organiseren in oktober. Daarnaast zijn er diverse foto's terug te kijken op de openbare facebook pagina van de Dinteloordse badminton vereniging.

Volledige uitslag:

  1. de Lattetrappers 2. 2) de Reuvertjes. 3) Global Marine Engineering. 4) Team Larry. 5) de Lattetrappers 1. 6) Prinsland 2. 7) Team Schatjes. 8) Ontspanning Voor Welberg. 9) B.C. Vor Mekaor. 10) Woedenshoes. 11) RAS Brandbeveiliging. 12) Oranje Vereniging Dinteloord. 13) Zooitje Ongeregeld. 14) Dolle Boel. 15) Dweilband de Dweilberg.

Op facebook zijn enkele foto's geplaatst