En dan is het zover '26 maart 2013' het paastoernooi voor de jeugd van onze vereniging.

We hadden ze vooraf gevraagd een introducé mee te nemen van 18 jaar of ouder waar zij het toernooi mee wilden spelen. Dit verzoek was niet tegen dovemansoren gezegd en onze jeugd kwam in grote getale op dit toernooi af met hun introducé.

Er waren pappa's, mamma's, ooms, tantes en buren meegenomen om te spelen en Sita Bierkens had zelfs haar oma weten te strikken. We hadden een dusdanig veel deelnemers dat we eigenlijk 2 banen tekort kwamen om iedereen 4 wedstrijden te laten spelen.

Van de 18 deelnemende koppels hebben 16 koppels 3 wedstrijden gespeeld. De vierde wedstrijd werd niet gespeeld, maar hier werd het gemiddeld aantal punten gerekend die over de andere drie wedstrijden behaald waren. Zodoende hadden ook zij bij alle vier de wedstrijden punten staan.

Natuurlijk begon Larry met een kleine warming-up om de spieren op te warmen. Hierna werden de wedstrijden gespeeld, geteld door diverse jeugdbegeleiders en seniorleden.

Wat we zagen was een enorme fanatisme. Zowel bij de jeugdleden als bij hun introduc�s. De jeugdleden vertelden hun introduc�s bijvoorbeeld waar ze op het veld moesten gaan staan, hoe de puntentelling werkte en hoe het racket beet gehouden moest worden.

Na de wedstrijden werd natuurlijk nog een cooling-down gedaan. Terwijl Larry de cooling-down verzorgde, werden de punten geteld.

De winnaars waren Chynouck van der Stel en haar vader. Zij ontvingen de bij de eerste plaats behorende prijs.Natuurlijk was er voor ieder jeugdlid een kleine attentie.

Jeugdleden en hun introducés: hartstikke bedankt voor jullie deelname en fanatisme tijdens dit toernooi. We hopen dat jullie het naar jullie zin gehad hebben. Tevens hopen we dat de introducés enig inzicht gekregen hebben in hetgeen wij de jeugd bijbrengen tijdens de trainingen.

Tellers: fijn dat jullie er waren en de wedstrijden hebben willen tellen, dank jullie wel hiervoor.

Ik hoop dat ik volgend jaar weer op een ieder van jullie kan en mag rekenen, want dit toernooi is een succes geworden en de kans is aanzienlijk dat het herhaald gaat worden.

Sportieve groeten,

Wilma Vogelaar