De ORC is 22 Januari weer van start gegaan met in totaal 9 teams.

Ook voor dit jaar hebben wij ervoor gekozen deze competitie wat later in het seizoen van start te laten gaan. Op deze manier proberen we de ORC ook interessant te houden voor teams die actief zijn in de verschillende competities van de Nederlandse Badminton Bond. Door later in het seizoen van start te gaan willen we ervoor zorgen dat de teams niet een te overvolle agenda krijgen met wedstrijden die gespeeld moeten worden.

We vinden het erg leuk dat er ook dit jaar weer nieuwe teams zich hebben ingeschreven voor de ORC competitie. Na een aantal jaar niet te hebben deelgenomen zullen dit jaar B.C. Dino en B.B.V. met beide een team hun opwachting gaan maken in de ORC. We zijn dan ook erg verheugd dat de ORC steeds bekender wordt in de regio West-Brabant.

Dit jaar hebben we de deelnemende teams verdeeld in 1 poule van 9 deelnemers. Het is ons niet gelukt om een competitieklasse en een recreantenklasse op te zetten. Het merendeel van de teams heeft zich opgegeven voor de competitieklasse.

Aangezien vorig jaar het eindtoernooi bij iedereen goed is bevallen, zullen we ook dit jaar aan het einde van het seizoen geen kruisfinales houden, maar een eindtoernooi organiseren voor de deelnemende teams. Het eindtoernooi zal onder voorbehoud plaatsvinden op 19 juni 2015.