Zondag 24 februari 2013 werd de eerste wedstrijd binnen de jeugdcompetitie gespeeld.

Er werd gespeeld tegen Saturnus uit Etten-Leur.

Een spannend moment! Na een kleine opwarming begonnen we aan de heren- en damesdubbel. In verband met de afwezigheid speelde Sita de wedstrijden als heer. De herendubbel werd gespeeld door Quinten en Sita. De eerste set wonnen ze net met 21-19. De tweede wedstrijd ging hen een stuk gemakkelijker af, waardoor ze wonnen met 21-12. De damesdubbel werd gespeeld door Merel en Alinda. Zij maakten er een hele spannende wedstrijd van, maar wonnen beide sets. De eerste met 21-16 en de tweede met 21-19. De eerste twee punten zijn binnen en met deze punten op zak, is de spanning verdwenen.

De enkels konden gespeeld gaan worden: Quinten speelde de eerste herenenkel, die hij won met 21-13 en 21-11. Merel speelde de eerste damesenkel, die zij zeer gemakkelijk won met 21-5 en 21-2. Sita speelde de tweede herenenkel en ook zij won haar partij. Het werd 21-9 en 21-16. Alinda had het tijdens haar damesenkel wat zwaarder en verloor haar partij met 6-21 en 1-21.

Tussenstand voordat ze met de mixen gingen beginnen was 5-1. Geen enkele reden meer tot paniek dus, want de winst was al aan onze kant.

Toch de mixen nog maar "even" spelen als afsluiter.

De eerste mix werd gespeeld door Quinten en Merel. Dit was hard werken, want de eerste set moest verlengd worden. Ze wonnen hem uiteindelijk wel met 22-20. De tweede set hadden ze de smaak te pakken en wonnen ze met 21-12. De tweede mix werd gespeeld door Sita en Alinda. Zij hadden het een tikkeltje zwaarder. De eerste set werd verloren met 23-25. De tweede set wonnen ze met 21-6 en de derde set werd ook door hen gewonnen.

De uitslag van de laatste set houden jullie tegoed, want die is per ongeluk niet op het wedstrijdformulier ingevuld.

Quinten, Merel, Sita en Alinda jullie hebben knap werk verricht tijdens jullie eerste wedstrijd. Hierdoor werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 7-1!